Kerkdiensten

Iedere zondag morgen om 10.30 uur is er een Lutherse dienst in de Kleine Zaal van De Nieuwe Stad.

Klik hier voor het rooster van alle kerkdiensten van de Lutherse Gemeente Amsterdam.

De diensten zijn ook te volgen via de kerkomroep. Wilt u live meekijken, vraag dan de inloggegevens op via het contactformulier.

2015-12-20 16.09.41-1Kenmerkend voor onze diensten is de mengeling van Surinaamse  vrome vrolijkheid en klassiek Lutherse liturgie. We houden van een goede preek en in iedere dienst wordt voorbede gedaan voor kerk en wereld, en voor ieder die ons gebed nodig of gevraagd heeft.

Niet alleen onze zorgen en verdriet brengen wij bij de Heer.  Ook onze dankbaarheid om feestelijke dingen: mensen die een verjaardag of iets anders te vieren hebben, komen naar voren en samen met hen zingen we een `verjaardagslied`, waarin we de Heer danken voor het leven. Temidden van alles wat er in de wereld en in ons leven gebeurt zoeken wij in de kerk onze toevlucht, onze kracht en onze hoop bij God. Iedere eerste zondag van de maand vieren we de Maaltijd van de Heer.

Na de dienst is er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten in de gezellige hal. Op de 2e en 4e zondag kan er voor een kleine prijs heerlijk Surinaams gekocht worden eten om mee naar huis te nemen of om direct op te eten.