Start zanggroep-cantorij op 11 september 2017

Aan iedereen die graag zingt,

Op 11 september is het zover. Dan start er in ELGA Zuidoost een hernieuwde zanggroep, die als cantorij de gemeentezang gaat ondersteunen in de eredienst met bekende en nieuwe liederen.

De Zanggroep- Cantorij staat onder leiding van ds Nico Vlaming.

 

 

 

 

Zeven mensen hebben zich al aangemeld, maar er kunnen er meer bij! Vrouwen natuurlijk, maar mannen zijn extra welkom!

Maandagavonden
De cantorij oefent telkens op maandagavond van 19.00-21.00 u in de crecheruimte van De Nieuwe Stad. Voor het eerst dus op 11 september a.s.

 

Eerste dienst met cantorij:
De cantorij zal direct op 11 september beginnen met oefenen met liederen voor de dienst op 29 oktober 2017. Op die zondag vieren we Hervormingsdag en Allerheiligen. Er zijn dan prachtige liederen te zingen! Het bekende “O when the Saints” bijvoorbeeld, maar ook lied 725 uit het nieuwe Liedboek “De boden rond Gods troon”

Tweede dienst met cantorij:
De tweede dienst waarin de cantorij gaat meedoen is op Eeuwigheidszondag: 26 november 2017. Ook dan zijn er mooie liederen te zingen, bijvoorbeeld lied 199 uit het Nieuwe Liedboek: “Koester de namen”.

Natuurlijk zullen uw lievelingsliederen niet ontbreken. Wie graag zingt, samen met anderen, zal vanaf 11 september op maandagavond een mooie avond hebben! En de Lutherse gemeente in de Nieuwe Stad zal nog mooier gaan zingen!

Van harte welkom op 11 september!
(Ook als u het eerst een keer wilt proberen)

 

 

 

 

Vriendelijke groet,
namens de Brandpuntraad
ds Lieske Keuning

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.