In gesprek- 10 vragen over het geloof

Vanaf oktober 2017 is kamer 3 in De Nieuwe Stad iedere 2e en 4e donderdagavond van de maand gereserveerd voor een gespreksgroep over het geloof. Belangstellenden, “gevorderde” gelovigen, mensen die belijdenis willen, kunnen hier o.l.v. ds Lieske samen in gesprek aan de hand van een actueel gespreksboekje, geschreven door ds Bernard Luttikhuis:

Een actueel gespreks- en leesboekje over tien grote vragen die veel christenen en andersgelovenden op dit moment bezighouden. Dit boekje bevat tien teksten over evenzoveel grote geloofsvragen. Bestaat God? Waarom is er zo veel kwaad in de wereld? Is er leven na de dood? Werkt bidden wel?

De auteur brengt deze vragen op een open en eerlijke manier ter sprake. Ook bij de lastigste kwesties draait hij niet om de hete brij heen, maar zoekt hij naar praktische antwoorden waar mensen van deze tijd mee verder kunnen. Lezers die niet vertrouwd zijn met de christelijke traditie krijgen een goede inleiding op het christelijk geloof. Wie daar wel bekend mee is, zal verrassende gezichtspunten tegenkomen.

 

Eerste avond: donderdag 12 oktober 2017 19.00 u.- 20.00 u.

Als u zich tevoren opgeeft, kunnen we een gespreksboekje voor u bestellen.

Opgeven kan bij dslieske@ziggo.nl

Van harte welkom!!

Print Friendly, PDF & Email