Nieuwsbrief 14 maart vervolg Corona maatregelen

Beste gemeenteleden en belangstellenden,

Gezien de wereldwijde verspreiding en de toenemende bezorgdheid van onze gemeenteleden over het corona-virus, neemt de Brandpuntraad Zuioost haar verantwoordelijkheid en heeft daarom besloten om alle erediensten en andere activiteiten van de Evangelisch-Lutherse gemeente in De Nieuwe Stad vanaf nu op te schorten.

De kerkdiensten van 15, 22 en 29 maart gaan niet door. Het is mogelijk om op deze dagen via de website van Amsterdam Stad, om 10.30 een aangepaste kerkdienst te volgen.

Vanaf vandaag 14 t/m 31 maart zullen ook alle ander activiteiten geen doorgang vinden. Dit geldt ook voor de vastenmaaltijden en avondgebeden.

Na deze datum zal er gekeken worden wat de verder te nemen maatregelen zijn.

Het is bizar en ook wat onwerkelijk om te merken hoe de Lijdenstijd, als voorbereidingstijd op Pasen zo’n grimmig voorkomen krijgt. Dat we het zicht op Pasen niet verliezen, de moed en het hart hoog houden en blijven uitzien naar uitkomst! De kerkelijk werker Barbara Heckel zal proberen in de komende tijd via de website en de nieuwsbrief iets aan de gemeente mee te geven. Houdt u beide dus vooral in de gaten!

Namens de brandpuntraad  van de ELG Amsterdam-Zuidoost,

Errol Toendang

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.